Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Μαρτίου στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 12/3/2014, στο 2Ο Λύκειο Αργοστολίου (κοντέινερς Ξενία) και ώρα 7 μμ, θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ-ΚΙ, 

με κύρια θέματα:
1. Συζήτηση της εισήγησης και του προγράμματος δράσης της ΟΛΜΕ (24ωρη απεργία 21/3 συμπληρωματική της 48ωρης της ΑΔΕΔΥ 19 και 20/3).
2. Παρέμβαση για κατάργηση της διπλοβάρδιας και των παραβιάσεων ωραρίου, στέγαση σχολείων και πρωτοβουλίες που έχουμε καταλήξει.
Η παρουσία όλων μας στη συγκέντρωση το πρωί της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12/3, 10.30 πμ, στο Εργατικό κέντρο, στις παραστάσεις για τα δικαιώματα των συναδέλφων (που δεν πρέπει να γίνονται με ανάθεση στο ΔΣ) και βεβαίως στη ΓΣ είναι απαραίτητη, ανεξαρτήτως από σχέση εργασίας (Μόνιμοι, Αναπληρωτές, Ωρομίσθιοι).

Αργοστόλι 11/03/2014

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Γεωργόπουλος Διονύσης
Ο Γενικός Γραμματέας

 Γαλιατσάτος Νικόλας
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις