ΣΥΡΙΖΑ: “Υποψήφιος Δήμαρχος ο Γεράσιμος Δημητράτος”

Η ΝΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να ενημερώσει τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες ότι κατά την σημερινή συνέλευση των μελών του κόμματος επελέγη ως υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Κεφαλονιάς ο σ. Γεράσιμος Δημητράτος.
Η ΝΕ ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλλαν στον δημοκρατικό διάλογο με στόχο την επιλογή του υποψηφίου που θα κληθεί να ηγηθεί στον δίκαιο λαϊκό αγώνα για την ανατροπή στον δήμο της Κεφαλονιάς.
Η επιλογή του σ. Γεράσιμου Δημητράτου θα τεθεί τις επόμενες ημέρες ως πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ στην συνέλευση των συνεργαζόμενων δημοτικών κινήσεων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις