Σταύρος Σπαθής: “Θα τρέξω με μεγάλο ζήλο τα προβλήματα του κλάδου και θα τα φέρω εις πέρας”

Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου “Η Κράνη” δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έχει ο εμπορικός κόσμος προς το πρόσωπο του Προέδρου,  Σταύρου Σπαθή.

Ο κ. Σπαθής για άλλη μία φορά έδειξε περίτρανα ότι δίκαια βρίσκεται ξανά στο τιμόνι του Συλλόγου καθώς χαίρει της απεριόριστης στήριξης του εμπορικού και βιοτεχνικού κλάδου, παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Όως αναφέρει και στη δήλωση που μας έκανε, είναι αποφασισμένος να δώσει λύσεις και διεξόδους σε όλα τα εμπόδια που φρενάρουν την ανάπτυξη του νησιού μας και καθηλώνουν τους επαγγελματίες.

Μετά την χθεσινή αδιαμφισβήτητη επικράτησή του έναντι των υπολοίπων υποψηφίων, συναντήσαμε τον κ. Σπαθή στην επιχείρηση που διαθέτει στην αγορά του Αργοστολίου όπου δήλωσε: “Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει κάθε φορά, ευχαριστώ τους επαγγελματίες και όλους του Συλλόγους, γιατί κάθε φορά μετά από συννενόηση και με τα άλλα Σωματεία, δεχτήκανε να συμμετέχουνε σε αυτή την προσπάθεια, να είμαστε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, ο εμπορικός, ο βιοτεχνικός και ο επαγγελματικός. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά και τη Μαρία τη Σκλαβουνάκη, γιατί με την Μαρία συνεχίζουμε για δεύτερη τετραετία μαζί. Και για την αμέριστη συμπαράσταση και εκτίμηση που έχουμε ο ένας για το πρόσωπο του άλλου. Θέλω να ξέρουν οι επαγγελματίες ότι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θα τα τρέξουμε με μεγάλο ζήλο και θα τα φέρουμε εις πέρας, Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΦΠΑ, και αποζημιώσεις σεισμού προς του επιχειρηματίες”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις