Σεμινάριο για την εκπαιδευτική προσέγγιση του σεισμού πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΑΣ

Η ολοκλήρωση του σεμιναρίου: “Το σεισμικό τόξο που μας… ενώνει- Η εκπαιδευτική προσέγγιση του σεισμού”, ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο 2ο Λύκειο Αργοστολίου με εργαστηριακές συνεδρίες για την προσέγγιση σεισμικών παραμέτρων, με τη χρήση εκπαιδευτικών μοντέλων προσομοίωσης καθώς και με προγράμματα Α’ Βοηθειών.
Στο διήμερο σεμινάριο που διοργάνωσε το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λιθακιάς Ζακύνθου, για τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στοχεύοντας στην προστασία του μαθητή και του πολίτη, συμμετείχε στις εισηγήσεις των Α.Βοηθειών και το Κέντρο Εκπαίδευσης του Γ.Ν. Κεφαλονιάς με εισηγητές τους κ. κ. Γ. Κασσιανό, Γιατρό Ορθοπεδικό του Γ.Ν.Κεφαλονιάς, Σ. Σακαλή Δ/ντή ΕΠΑ.Σ και υπεύθυνο του Κέντρου με την συνδρομή της Νοσηλεύτριας Δ. Μεσσάρη.

1962631_3984003494779_1873914446_n[1]
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις