Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης απαντάει στα δημοσιεύματα για την διαμονή του κυβερνητικού κλιμακίου

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης, έπειτα από τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τη διαμονή του κυβερνητικού κλιμακίου που μετέβη άμεσα στη Κεφαλονιά μετά τον δεύτερο μεγάλο σεισμό, απέστειλε στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς την ακόλουθη επιστολή.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γραφείο Γενικού Γραμματέα

Αθήνα, 7 Μαρτίου 2014
Α.Π. 105 / 2014

ΠΡΟΣ: Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση

Με έκπληξη είδα σε έγγραφα που δημοσιεύτηκαν σε ειδησεογραφικό site, την αναφορά του ονόματός μου αναφορικά με τη διαμονή συνεργάτη μου στη Κεφαλονιά.
Παρακαλώ πολύ όπως αποκατασταθεί άμεσα η αλήθεια, καθώς σε καμία περίπτωση ούτε εγώ, ούτε κανένας συνεργάτης μου δεν έμεινε καμία μέρα στο ξενοδοχείο Μουίκης, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.
Μου προκαλεί έκπληξη και απορία ταυτόχρονα, πως είναι δυνατόν να ζητούνται χρήματα από το δημόσιο ταμείο για μία διαμονή, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.
Καθʼ όλη τη διάρκεια της παραμονής μου στη Κεφαλονιά, εγώ και οι συνεργάτες μου διανυκτερεύσαμε σε άλλο ξενοδοχείο. Το κόστος της διαμονής έχει ήδη διευθετηθεί και έχει καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπως προβλέπει η πάγια διαδικασία.
Κρίνω σκόπιμο οι αρμόδιοι να κινηθούν τάχιστα τόσο για την αποκατάσταση της αλήθειας όσο και για την αποφυγή σπατάλης δημόσιου χρήματος.

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

Ανδρέας Κατσανιώτης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις