Ξαφνική σύγκρουση Κώστα Ζαπάντη-ΣΥΡΙΖΑ- Τους καταγγέλει ότι τον γελοιοποίησαν!

Μεγάλη εμπλοκή έγινε με τον Κώστα Ζαπάντη όσον αφορά τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Κεφαλονιάς.

Ξαφνικά και ενώ όλοι θεωρούσαν τον Κώστα Ζαπάντη φιλικά διακείμενο προς τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, αυτός έβγαλε ανακοίνωση και τον καταγγέλλει ότι τον γελοιοποίησαν και ότι έβαλαν το όνομά του στις εσωκομματικές τους διαδικασίες χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει. Στον ΣΥΡΙΖΑ πάντως θεωρούν ότι δεν υπάρχει θέμα και ότι ο Κώστας Ζαπάντης ήταν κανονικά ένας από τους προτεινόμενους υποψηφίους και ότι ο συγκεκριμένος απλώς πειράχθηκε από την επικράτηση του Μάκη Δημητράτου.

Αυτό που φαίνεται ότι βάρυνε στο διαζύγιο του Κώστα Ζαπάντη και του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το γεγονός ότι εις βάρος του τέως Δημάρχου Ελειού-Πρόννων εκκρεμεί έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τα πεπραγμένα του. Οπότε όπως είναι φυσικό ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλησε να ταυτιστεί με παλιές ιστορίες και ειδικότερα με δικαστικές εκκρεμότητες.

 

 




Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις