Διασκέδασαν τα παιδιά στον “Κύβο”, μαθαίνοντας πως γεννιούνται τα εικονογραφημένα βιβλία!

Άλλη μία διασκεδαστική Κυριακή πέρασαν οι μικροί μας φίλοι στο Βιβλιοπωλείο “Ο Κύβος” με τις πολλές εκπλήξεις και τις ατελείωτες ώρες ζωγραφικής και παιχνιδιού.

Παρέα με την σκιτσογράφο και εικονογράφο παιδικών βιβλίων, Ναταλία Καπατσούλια, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα για τα εικονογραφημένα βιβλία και να ζωγραφίσουν τα λόγια πολλών γνωστών και αγαπημένων συγγραφέων.

Πάνω στο μεγάλο γραφείο υπήρχαν σχέδια, χαρτί, μαρκαδόροι και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για να κρατήσουν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και να μπορέσουν να δημιουργήσουν μαθαίνοντας πως γεννιούνται τα εικονογραφημέα βιβλία.

Τα βιβλία δηλαδή που είναι γεμάτα εικόνες με χρώματα και σχέδια γεμάτα ιστορίες και μυστήρια με νεράϊδες και πρίγκιπες αλλά κακούς μάγους και μάγισσες που στο τέλος όσο και αν προσπαθούν να καταστρέψουν κάτι ή κάποιον πάντα αποτυχάνουν και στο τέλος θριαμβεύει το καλό.

S S S S

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις