Αήττητος ο Σταύρος Σπαθής-Ξανά στο τιμόνι του Συλλόγου Η Κράνη!

Σαββάτο και Κυριακή πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου “Η Κράνη” για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Σταύρο Σπαθή να παραμένει στο τιμόνι του Συλλόγου, έχοντας συγκεντρώσει 198 ψήφους.

Νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, έκλεισαν οι κάλπες και άρχισε το μέτρημα των ψήφων, με την πλειοψηφία των μελών του Συλλόγου αλλά και των επαγγελματιών, να δίνουν το παρών και να συμμετέχουν ενεργά στις διεργασίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβούλιου. Ο Σταύρος ο Σπαθής έχει ένα δύσκολο δρόμο μπροστά του και πάλι, με τον κλάδο των εμπόρων και των επαγγελματιών να έχει συρρικνωθεί με το κλείσιμο πολλών συναφών επιχειρήσεων λόγω αδυναμίας πληρωμής των ατελείωτων φόρων που επιβάλει η Τρόϊκα και η Κυβέρνηση, με τον τζίρο να έχει μειωθεί απελπιστικά και την αγορά να είναι “νεκρή” θα λέγαμε το περισσότερο χρονικό διάστημα.

Έτσι λοιπόν αναλυτικά πρώτος βγήκε από την εκλογική διαδικασία ο Σταύρος Σπαθής με 198 ψήφους, δεύτερη αναδείχθηκε η Μαρία Σκλαβουνάκη με 162, στην τρίτη θέση ο Νίκος Μενάγιας 148 και τέταρτος ο Ιάκωβος Νιφοράτος με 77 ψήφους, για την Ομοσπονδία νικητής αναδείχθηκε και πάλι ο Σταύρος Σπαθής με 186, η Μαρία Σκλαβουνάκη στη δεύτερη θέση με 142, ο Διονύσης Πολλάτος με 120, ο Χρήστος Καμπανός 100 και Κυριάκος Σταμούλης 99 ψήφους και για την Εξελεκτική Επιτροπή, πρώτος αναδείχθηκε ο Γεράσιμος Σκλαβουνάκης με 130, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Σπαθής με 89 και τρίτη η Αικατερίνη Μοσχοπούλου με 72 ψήφους.

SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις