Δεν είχε καμία τύχη η τροπολογία Σηφουνάκη

Όπως αναμένονταν καμία τύχη δεν είχε σήμερα ενώπιον της Βουλής, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας, η τροπολογία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Νίκου Σηφουνάκη, για τη διάσπαση των μεγάλων νησιωτικών Δήμων μετά το προχθεσινό “εμπάργκο” της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ και την άρνηση του υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη και του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Ν. Δένδια να κάνουν δεκτή τη σχετική διάταξη.

Πληροφορίες που διέρρευσαν χθες θέλουν μάλιστα τον κ. Σηφουνάκη, τον οποίο συνέδραμε στην προσπάθειά του από την περιοχή μας, μόνο ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μ. Κόνσολας, να υποβάλει αύριο το πρωί και ώρα 11.30 σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στο πολιτικό του γραφείο στη Μυτιλήνη την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ και την ανεξαρτητοποίησή του. Ο κ. Κόνσολας μάλιστα κατέκρινε τις καθυστερήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών στο ζήτημα, τονίζοντας ότι φτάσαμε στο παρά πέντε να συζητείται η τροπολογία.

Πηγή: dimokratiki.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις