ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ-Ένας Δήμος παραμένει η Κεφαλονιά

“Έφαγε πόρτα” χθες το βράδυ ο βουλευτής Λέσβου, Νίκος Σηφουνάκης, στην Βουλή που κατέθεσε τροπολογία για το σπάσιμο των νησιωτικών Δήμων σε τριών ή τεσσάρων, έτσι λοιπόν τέλειωσε το σίριαλ με το σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς σε δύο ή περισσότερους που ήθελαν κάποιοι.

Το portoni.gr από την αρχή είχε ενημερώσει για την πραγματικότητα, όσο σκληρή και αν είναι για μερικά άτομα που είχαν αρχίσει να σχεδιάζουν την προεκλογική τους πορεία, εμείς επιλέξαμε το δρόμο της αλήθειας και δεν κάναμε τις επιθυμίες μας υποτιθέμενες ειδήσεις.

Έτσι λοιπόν ήρθε η απόλυτη δικαίωση στα γραφόμενά μας καθώς όλες αυτές τις μέρες που ακούγονταν ψίθυροι για σπάσιμο του Δήμου εμείς δεν αφήσαμε τις “σειρήνες” να μας ξεμυαλίσουν και να αλλάξουμε δρόμο, παραμένουμε πάντα πιστοί στην αλήθεια και οι αναγνώστες μας μπορούν να είναι σίγουροι για την εγγυρότητα των λόγων μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις