Ανοίγει τη Δευτέρα ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στις Λαϊκές Κατοικίες-Θα φιλοξενήσει το Β Παιδικό Σταθμό Αργοστολίου

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των εγγεγραμμένων στον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αργοστολίου νηπίων (κτίριο Ορφανοτροφείου, οδός Ύδρας & Σπετσών) ότι μετά την απόφαση που ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας το Σάββατο 2 Μαρτίου 2014, αναφορικά με την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας από τον ΟΑΕΔ στο Δήμο μας, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μεταστέγασης του Παιδικού Σταθμού στο κτίριο αυτό στις Λαϊκές κατοικίες.
Από Δευτέρα, 10/03/2014, ο Β΄ Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Αργοστολίου θα επαναλειτουργήσει στη νέα διεύθυνση. Ενημερώνουμε τους γονείς ότι λόγω επιπλέον εργασιών, που απαιτούνται στο χώρο της κουζίνας προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργική, δε θα είναι δυνατή αρχικά η παροχή πλήρους γεύματος, όμως θα παρέχεται στα παιδιά πρωινό και δεκατιανό. Οι γονείς θα ενημερωθούν για περαιτέρω εξελίξεις από τη Δ/νση του σταθμού.
Ευχαριστούμε και παρακαλούμε όλους να επιδείξουν για λίγο ακόμα την απαραίτητη υπομονή και σύνεση.

Από το γραφείο Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Διονύσιος Κοκκόσης

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις