Τρίτος σεισμός στα 4 Ρίχτερ σε 6 ώρες, εντείνουν την ανησυχία…

► Μια ακόμα σεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε τις 20:42 με διαφορετικό επίκεντρο αυτή την φορά, την περιοχή των Προκοπάτων!  Δύο χιλιόμετρα ανατολικά του Αργοστολίου σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών. Η ένταση ήταν ιδιαίτερα αισθητή για το μέγεθος στου κατοίκους του Αργοστολίου μιας και το επίκεντρο αυτή την φορά ήταν σε μικρότερη απόσταση από τους δύο προηγούμενους. Δύο λεπτά νωρίτερα σημειώθηκε σεισμική δόνηση 3 Ρίχτερ στην χερσόνησο της Παλικής, πέντε χιλιόμετρα δυτικά του Αργοστολίου.

► Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 17:08 από τον ίδιο εστιακό χώρο, νότια-νοτιοδυτικά της χερσονήσου της Παλικής, 15 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι, εντάσεως 4 Ρίχτερ μάλιστα μερικά σεισμολογικά κέντρα, όπως το Ευρωμεσογειακό τον υπολογίζουν μέχρι 4,6 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ!

► Νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:49, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δείχνει να προέρχεται από νέο εστιακό χώρο με επίκεντρο νότια – νοτιοδυτικά της χερσονήσου της Παλικής!
seismos-05032014
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις