Αστάθμητοι παράγοντες εμποδίζουν την άμεση μετεστέγαση του Β Δημοτικού Παιδικού Σταθμού

Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των εγγεγραμμένων στον Β΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αργοστολίου νηπίων (κτίριο Ορφανοτροφείου, οδός Ύδρας & Σπετσών) ότι μετά την απόφαση που ελήφθη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας το Σάββατο 2 Μαρτίου 2014, αναφορικά με την παραχώρηση της χρήσης του κτιρίου του Βρεφονηπιακού Σταθμού του Οργανισμού Εργατικής Εστίας από τον ΟΑΕΔ στο Δήμο μας, ξεκίνησαν οι εργασίες μεταστέγασης του Παιδικού Σταθμού στο κτίριο αυτό στις Λαϊκές κατοικίες.
Παρά τις μεγάλες προσπάθειες όμως για την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών μετακόμισης, αλλά και αντιμετώπισης απρόβλεπτων αναγκών του νέου κτιρίου, δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθούν αυτές με γρηγορότερους ρυθμούς, δεδομένων και των καιρικών συνθηκών που δεν ευνοούν τη μεταφορά του υλικού από το ένα κτίριο στο άλλο.
Γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη επαναλειτουργία του Σταθμού στο νέο κτίριο, αλλά επειδή υπάρχουν και αστάθμητοι παράγοντες, παρακαλούμε όλους να επιδείξουν την απαραίτητη υπομονή και σύνεση.
Για τον ακριβή χρόνο επανέναρξης της λειτουργίας του Β΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

Από το γραφείο Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Διονύσιος Κοκκόσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις