Αντιμνημονιακό ψηφοδέλτιο ετοιμάζει ο Βασίλης Καμπίτσης

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, την παραίτησή του από αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, ο Βασίλης Καμπίτσης έχει σηκώσει τα μανίκια και έχει πέσει στη μάχη της προετοιμασίας για τη συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου, βλέποντας το κενό που υπάρχει μετά και την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει υποψήφιο Δήμαρχο για τις εκλογές.

Μιά τέτοια κίνηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και όπως δείχνουν τα πράγματα θα την έχει. Εδώ και πολύ καιρό ο Βασίλης Καμπίτσης, τέως Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, μετά την αποδοχή της παραίτησή του από τον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση, κινείται προς τη συγκρότηση ενός αντιμνημονιακού ψηφοδελτίου σπεύδοντας να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καρπωθεί ο ίδιος και το κόμμα του, τους πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την δυσαρέσχειά τους για την Τρόϊκα.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι Δημοτικές εκλογές διαφέρουν από τις Βουλευτικές, για αυτό το λόγο έχει ήδη αρχίσει περιοδείες σε όλη την Κεφαλονιά με σκοπό να φτιάξει πυρήνες και να βρει υποψηφίους για το συνδυασμό του. Έτσι λοιπόν όπως δείχνουν τα πράγματα σύντομα θα έχουμε άλλη μία κίνηση για τη διεκδίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς και πραγματικά αξίζει να δούμε την πορεία που θα έχει.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις