Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου Τουρισμού IMIC 2014

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου Τουρισμού IMIC 2014, στο Athens Ledra Hotel, με θέμα : Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την εποχικότητα στον Τουρισμό «Από την θεωρία στην πράξη».
Στο Συνέδριο εκτός από τον Δήμο Κεφαλονιάς, που εκπροσωπήθηκε από τον Α/Δήμαρχο κ.Ευάγγελο Κεκάτο, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα του «Τουρισμού Κρουαζιέρας», συμμετείχαν εκπρόσωποι από :
– Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων
– Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου
– Περιφέρεια Ν.Αιγαίου
– Πανεπιστημίων: Θεσσαλονίκης, Αιγαίου και Κρήτης
– ΣΕΤΕ Υπαιθρίων Δραστηριοτήτων
– European Ramblers Association
– Paths of Greece
– Δήμο Θύρας
– Athens Convention & Visitors Bureau
– Thessaloniki Convention Bureau
– Weddings in Greece by Heliotopos
– E.O.T.
– Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος
– Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών
– Geo Routes Cultural Institute
– Athens Flying Week
– Strategic Planning & Marketing Travel & Tourism και
– Επιμελητήριο Κυκλάδων (Aegean Cuisine)
Το Συνέδριο τελούσε υπό την Αιγίδα των :
Υπουργείου Τουρισμού, Δήμου Αθηνών, Ε.Ο.Τ., SETE,
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, CITY OF ATHENS, Convention & Visitors Bureau και την Συν-διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Ο κ.Κεκάτος ευχαρίστησε την Υπουργό κα Ολγα Κεφαλογιάννη για την συμβολή της στην προβολή της Κεφαλονιάς διεθνώς , μετα τους πρόσφατους δίδυμους Σεισμούς, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση προς τους κ.κ.Σύνεδρους και την πρόσκλησή του να επισκεφτούν σύντομα το Νησί.

IMIC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις