Απάντηση για τις δήθεν παρανομίες και αδιαφάνεια στις ενέργειες του κ. Σολωμού

Σε σχέση με όσα ακούστηκαν στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο περί δήθεν παρανομιών και αδιαφάνειας στις ενέργειες του αντιδημάρχου τεχνικών έργων κ. Σπυρονικόλα Σολωμού, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Η δημοτική αρχή περιβάλει με την απόλυτη εμπιστοσύνη της όλα τα στελέχη της και φυσικά τον κ. Σπυρονικόλα Σολωμό, του οποίου το έργο και η προσφορά είναι γνωστά και αναγνωρισμένα σε όλα την Κεφαλονιά. Ο κ.Σολωμός όπως και κάθε στέλεχος της δημοτικής αρχής, ούτε κινείται παράνομα και αδιαφανώς, ούτε θα μπορούσε να το πράξει, καθώς το θεσμικό πλαίσιο εφαρμόζεται αυστηρά σε όλες τις πράξεις της δημοτικής αρχής κι επομένως τέτοιου είδους καταγγελίες είναι τουλάχιστον άστοχες. Θα συνιστούσαμε περισσότερο μέτρο και αυτοσυγκράτηση σε προσωπικές διενέξεις καθώς ο μοναδικός μας εχθρός είναι τα προβλήματα της Κεφαλονιάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις