Εκπροσώπηση Δήμου Κεφαλονιάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ITB) στο Βερολίνο

Στα πλαίσια της περαιτέρω ενίσχυσης της τουριστικής εικόνας της Κεφαλονιάς, όχι μόνο ως πανέμορφου προορισμού, αφού συγκαταλέγεται ανάμεσα στην πρώτη εξάδα των πιο όμορφων Νησιών της Ευρώπης σύμφωνα με τον διεθνή Ταξιδιωτικό Οργανισμό Trip Advisor, αλλά και ως αποδεδειγμένα οικιστικά ασφαλούς μετά τους πρόσφατους δίδυμους Σεισμούς, ο Δήμος θα εκπροσωπηθεί στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ) στο Βερολίνο από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ. Ευάγγελο Κεκάτο.

Η συγκεκριμένη Έκθεση, που θα αναπτυχθεί στο Βερολίνο από 5 έως 9 Μαρτίου 2014 , αποτελεί κορυφαίο γεγονός της διεθνούς Τουριστικής Βιομηχανίας με 130.000 επισκέπτες, 7500 Εκθέτες από 188 Χώρες και αποτελεί σημαντική ευκαιρία για προβολή και ανάδειξη της Κεφαλονιάς στη διεθνή αγορά.
Εξαιρετική τιμή για το Νησί μας είναι η ειδική παρουσίαση της Κεφαλονιάς, στις διεθνείς αγορές από την Υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία με τους συνεργάτες της και τη Διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. Γερμανίας κα Ολυμπία Τσιουλάκη έχουν συμβάλλει ουσιαστικά στην προβολή της Κεφαλονιάς, με αποτέλεσμα να μην επηρεαστεί αρνητικά η επισκεψιμότητα κατά την Τουριστική Περίοδο.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Υπουργό κα Κεφαλογιάννη, η οποία όχι μόνο παρευρέθηκε με το επιτελείο της στο Νησί αμέσως μετά τους Σεισμούς και κατάρτησε άμεσο Σχέδιο προβολής του Νησιού, αλλά αποδέχθηκε και το αίτημα του ιδίου και της Επιτροπής Τουρισμού για την παραμονή των Γραφείων του Ε.Ο.Τ. στην Κεφαλονιά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις