Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο ΝΟΑ-11-8 από την Κέρκυρα

Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι περίμενε τους παίχτες μας αφού είχαν να αντιμετωπίσουν την Κέρκυρα με τον καιρό να μην βοηθάει ιδιαίτερα καθώς στην αρχή του αγώνα έβρεχε.

Οι παίχτες του ΝΟΑ αγωνίστηκαν με πείσμα και αποφασιστικότητα, τρανή απόδειξη το γεγονός ότι στα δύο πρώτα οκτάλεπτα το παιχνίδι παιζόταν πόντο πόντο, με τους παίχτες να έχουν κάποια παράπονα από τη διαιτησία ενώ είχαμε στο τρίτο οκτάλεπτο είχαμε πολλά δοκάρια με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ. Αυτό δημιούργησε άγχος στους παίχτες μας που προσπαθούσαν να ανταπελξέθουν και να πλησιάσουν τους αντιπάλους.

Αυτό έγινε στο τελευταίο οκτάλεπτο όπου είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε και να περάσουμε την Κέρκυρα στο σκορ αλλά τελικά ο ΝΟΑ έμεινε με τη χαρά καθώς η διαφορά με δύο γκολ αυξήθηκε και με το χρόνο να είναι εναντίον μας δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αγωνιστικά από την αρχή της χρονιάς καθώς πολλοί παίχτες είναι νέοι και δεν είναι 100% έτοιμοι  για να μπορέσουνε να αντιμετωπίσουνε τις μεγάλες ομάδες που είναι στην πρώτη κατηγορία.

Δεν πειράζει όμως, κοιτάμε μόνο τα θετικά, αν αναλογιστούμε ότι πριν μερικές βδομάδες το νησί μας ήταν σε κατάσταση σοκ θα λέγαμε από τους δύο ισχυρούς σεισμούς, το γεγονός ότι ήρθε η Κέρκυρα και λετιούργησε το Κολυμβτήριο κανονικά, είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να γίνει. Επόμενος αγώνας με τον Πανιώνιο όπου οι παίχτες μας και ο προπονητής ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

Ο Αντιπρόεδρος του ΝΟΑ Νίκος Ανουσάκης μας έκανε την εξής δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα: “Αυτό που μετράει είναι ότι, εξακολουθούμε να είμαστε παρόντες ένα μόλις μήνα μετά το σεισμό. Ο ΝΟΑ έδωσε για άλλη μία φορά μήνυμα αισιοδοξίας και ένα μήνυμα ότι η Κεφαλονιά είναι πραγματικά ένα μέρος που δεν καταλαβαίνει από οποιαδήποτε αντιξοότητα. Η ομάδα αγωνιστικά βεβαίως δεν έχει την πορεία που θα θέλαμε πλην όμως είναι μία ομάδα που μετέχει παντού στην Ελλάδα. Που τιμά την Κεφαλονιά, που παίζει σε μία κατηγορία, Α1, είναι μία νεανική ομάδα. Σε επίπεδο αγωνιστικό τώρα φτιάχνεται, τώρα δημιουργείται. Από εκεί και πέρα θεωρούμε ότι τα πράγματα είναι βατά και προχωράμε”.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΝΟΑ, Λούκας Νιφοράτος τόνισε: “Αποδείξαμε και με το παιχνίδι, ανεξάρτητα της ήττας, ότι η Κεφαλονιά μπαίνει στους ρυθμούς της και το Κολυμβητήριο λειτουργεί. Ένας χώρος πολυ ευαίσθητος, ενώ άλλοι που δεν έχουνε σεισμούς δεν τα λειτουργούνε εμείς και με σεισμό ακόμα καταφέραμε να το λειτουργήσουμε. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενώμενο διότι είχαμε περάσει πολλά προβλήματα. Ευχαριστούμε για την παρουσία σας και ελπίζουμε με τον Πανιώνιο να το κάνουμε εδώ το παιχνίδι και θα είναι εδώ και η κρατική τηλεόραση”.

S S S S S S
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις