Σκόρπια παράταξη η αντιπολίτευση

Σκόρπια παράταξη θα λέγαμε αποτελεί πλέον η αντιπολίτευση αφού ούτε και σήμερα κατάφεραν να παρουσιαστούν παρόλο το κατεπείγον της συνεδρίασης, οι εντάσεις συνεχίστηκαν για άλλη μία φορά και μάλιστα παρουσία των Εθελοντών από την Πτολεμαϊδα.

Ο εκρηκτικός όπως πάντα Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Βασίλης Καμπίτσης, πέταξε τον γάντι στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Σπυρονικόλα Σολωμό κάνοντας ξεκάθαρο ότι και οι δύο δεν χωράνε στην ίδια πόλη και ότι πρέπει ο Δήμαρχος να αποφασίσει ποιόν θέλει στην παράταξή του.

Ο κ. Καμπίτσης απευθυνόμενος στον Δήμαρχο τον κατηγόρησε ότι ευνοεί τον κ. Σολωμό, κάνοντας λόγο για αδιαφάνεια και έλλειψη ενημέρωσης, όσον αφορά την περιοχή που είναι στην αρμοδιότητα του. Χαριτολογώντας ο κ. Γκισγκίνης, αναρωτήθηκε μήπως θα ήταν καλύτερα να μπει και ένας τρίτος αντιδήμαρχος για να ελέγχει αυτούς τους δύο.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όλα τα θέματα πέρασαν κατά πλειοψηφία άρα προς τι ο αλληλοσπαραγμός και οι εντάσεις, θα μου πείτε οι εκλογές είναι στην γωνία και πρέπει να δείξουμε ότι κάτι γίνεται. Ναι, αλλά ο κόσμος περιμένει έργα και όχι λόγια, πόσο μάλλον φωνές από όποια παράταξη και αν προέρχονται.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις