Πρόσκληση υποβολής προσφορών για μαθητικά δρομολόγια

Παρακαλούμε για τα κάτωθι δρομολόγια:

Διαδρομή Σχολικό Συγκρότημα Αριθμός Μαθητών Χιλιόμετρα Τιμή χωρίς ΦΠΑ
1. Χαβριάτα – Ληξούρι 1ο Δημοτικό Ληξουρίου 3 7,5 24,00
2. Ζόλα – Αργοστόλι (Προσφορότερο μέσο: μικρό λεωφορείο με συνοδό) Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια Αργοστολίου 10 24,5 104,26.

Οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν προσφορές ανά δρομολόγιο, οι οποίες πρέπει να είναι σε κλειστό φάκελο ο οποίος να φέρει το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου, μέχρι και την Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014 και ώρα 10:00π.μ. στη Γραμματεία της Διεύθυνσης Διοικητικού – Οικονομικού. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσει η αποσφράγιση των προσφορών παρουσία των ενδιαφερομένων. Για το δρομολόγιο με α/α: 2 μπορούν να καταθέσουν προσφορά και ένωση /κοινοπραξία / συνεταιρισμός ταξί.
Τα δρομολόγια μπορούν να τροποποιούνται, καταργούνται, συγχωνεύονται, επεκτείνονται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις