Οδηγίες προς σεισμόπληκτους Καρναβαλιστές

Αγαπητοί Καρναβαλιστές σε Αργοστόλι και Ληξούρι,

ΠΡΟΣΟΧΗ!
– Καταφθάνει ειδικά για το φετινό Καρναβάλι το γνωστό υπερωκεάνειο «ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ». Σάββατο, Λιμάνι Αργοστολίου και Κυριακή Λιμάνι Ληξουρίου.
– Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, Super Puma ελικόπτερα θα παρακολουθούν τη διεξαγωγή του Καρναβαλιού.
– Τα ελικόπτερα θα είναι εφοδιασμένα με ντουντούκες ώστε όποιος χορεύει υπερβολικά θα τον επαναφέρουν σε πιο ήπιο χορό.
– Σε περίπτωση σεισμού, απλώς χορεύετε πιο σιγανά.
– Σε περίπτωση δυνατού σεισμού, αγκαλιάστε το διπλανό σας και μείνετε ακίνητοι έως το τέλος του.
– Μην αρχίσετε το τρέξιμο ελαφιού γιατί τα ελικόπτερα θα σας ρίξουν δίχτυα ζούγκλας.
– Αν θέλετε με αυτόν που θα αγκαλιαστείτε μπορείτε να πάτε στο αγκυροβολημένο «ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» όπου θα γίνεται Αποκριάτικο Πάρτι.
– Αν αγκαλιαστείτε πολύ δυνατά και δυσφορήσετε θα βρίσκονται θα βρίσκονται διασκορπισμένα ανάμεσά σας, όλα τα σώματα ασφαλείας του νησιού για το φιλί της ζωής.
– Στο τέλος του Καρναβαλιού τα ελικόπτερα θα ρίξουν στο πλήθος αναμνηστικές σφυρίχτρες, φακούς και κράνη.
– Αν οι μεγαλύτεροι δεν καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε, ρωτήστε το πιο κοντινό σας νηπιάκι. Με τόσες ασκήσεις σεισμού έχουν γίνει εξπέρ!!!
– Για να εξηγούμαστε, μια για πάντα από δω και πέρα στις εκδηλώσεις: Δεν πηγαίνουμε κοντά σε παλιά κτήρια! Προτιμάμε ελεύθερους ανοιχτούς χώρους! Ξέρουμε να ζούμε μαζί με το σεισμό!
– Σε περίπτωση που κάτι θέλετε να ρωτήσετε επικοινωνήστε με την Οργανωτική Επιτροπή στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» και στο τηλέφωνο 26710.25600.

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!

Για την Καρναβαλική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Αγγελος Κωνσταντάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις