Σαχλαμάρες τα περί τριών Δήμων

Επειδή έχουμε μάθει να προσφέρουμε πραγματική ενημέρωση στους αναγνώστες μας και να μην τους παραπληροφορούμε, σημειώνουμε για άλλη μία φορά ότι η παραφιλολογία περί δήθεν διάσπασης του Δήμου αποτελεί μύθευμα και δεν υφίσταται.

Η συντήρηση του θέματος οφείλεται καθαρά σε μικροπολιτικά συμφέροντα και πραγματικά είναι κρίμα να βλέπουμε την οργιώδη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Το μόνο που ενδέχεται να γίνει, είναι η κατάθεση κάποιας τροπολογίας από το ΣΥΡΙΖΑ, πλην όμως είναι βέβαιο ότι και αυτό θα απορριφθεί αφού ως γνωστόν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Σε κάθε περίπτωση ο λαϊκισμός δεν είναι πλέον της μόδας, οπότε η διάλυση του Δήμου Κεφαλονιάς παραμένει ένα όνειρο θερινής νυχτός.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις