Υπό διάλυση το Δημοτικό Συμβούλιο-Που είναι η αντιπολίτευση;

Άλλο ένα Δημοτικό Συμβούλιο υπό διάλυση, με την αντιπολίτευση να είναι απούσα για άλλη μία φορά, όχι πως και η παράταξη Παρίση είναι πάντα συνεπής, καθώς σε κάθε σχεδόν συνεδρίαση κάποιοι πάντα απουσιάζουν.

Και όταν είναι στο Συμβούλιο πιο πολύ κάθονται έξω στον διάδρομο παρά μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων, με τον Πρόεδρο, Νίκο Ανουσάκη να πρέπει να βάλει τις φωνές για να μπουν μέσα, όπως στο σχολείο όταν ήμασταν παιδιά, παρόλο που ακούγαμε το κουδούνι κανείς δεν έμπαινε στην τάξη αν δεν έβγαινε η δασκάλα να μας φωνάξει.

Έτσι και σήμερα εκτός από τους επικεφαλής, Μάρκο Κοτσιλίνη, Θεόφιλο Μιχαλάτο που ήρθε καθυστερημένα λόγω συνεδρίασης του Επιμελητηρίου, τον Δημοτικό Σύμβουλο, Βίκτωρα Ρουχωτά και φυσικά την Λαϊκή Συσπείρωση, τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν την αντιπολίτευση προφανώς δεν θεώρησαν απαραίτητη την παρουσία τους. Θα μου πείτε έρχονται από μακριά, ναι αλλά έχουν εκλεγεί για να μας υπηρετούν, τι σημασία έχει από που έρχονται, η παρουσία τους είναι επιβεβλημένη.

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις