Τσακώθηκαν Σαμικοί και Ληξουριώτες για το σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς

Τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε ότι η Κεφαλονιά είναι νησί των “τρελών”, θαυμαστό παράδειγμα το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο, όπου την ώρα που το νησί μας βάλλεται από σεισμούς, φαίνεται ότι το μόνο πρόβλημα ορισμένων είναι να φτιάξουν Δήμους για να βρουν ρόλους ή για να εκτονωθεί ο απίστευτος τοπικισμός τους.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή εκπρόσωποι της Σάμης (Σπαθής) ήρθαν σε μεγάλη κόντρα με τους εκπροσώπους του Ληξουρίου (Λουκέρης), καθώς ο μεν Λουκέρης επέμενε για Δήμο Παλικής αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους, κάτι που εξόργισε τον Σπαθή, του οποίου η άποψη είναι ότι και η Σάμη δικαιούται να είναι Δήμος.

Το πιο αστείο από όλα είναι ότι το θέμα δεν υφίσταται καν και η Κεφαλονιά σύμφωνα με επίσημες πηγές θα παραμείνει ένας Δήμος, όπως είναι και το φυσιολογικό για όσους δεν παίρνουν στα σοβαρά την κόντρα Αργοστολίου-Ληξουρίου αλλά και πάλι αν σηκωθεί ένα πρωϊ ο Σαμαράς και πει ότι εγώ σπάω την Κεφαλονιά σε πολλούς Δήμους το σωστό είναι να γίνουν τέσσερις και όχι δύο ή τρεις.

Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι να βάλει το χέρι του Άγιος, γιατί αλλιώς πάμε χαμένοι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις