Την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης ζητάει με επιστολή της η Τζόγια Γρουζή

Συνοπτικά στην επιστολή μας προς την Γενική Γραμματέα της CPMR ζητάμε την συνδρομή τους στην προσπάθεια που κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Περιφερειάρχης κύριος Σπύρου ώστε να ενεργοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης.

Γνωρίζουμε ότι οι καταστροφές που έχουμε υποστεί δεν δικαιολογούν την ενεργοποίηση του συγκεκριμένου ταμείου, παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι και λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας θα μπορούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση να δείξει μια ανοχή και μια ευαισθησία και να ενίσχυε οικονομικά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ώστε άμεσα να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αποκατάσταση του οδικού δικτύου και των λιμενικών υποδομών.

Με εκτίμηση,

Η Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Γρουζή Τζόγια

http://news.cpmr.org/cpmr-news/european-union-solidarity-fund-for-cephalonia/
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις