Συγκέντρωση υπογραφών Γονέων 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου για σύγκλιση ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών/-τριών του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου, ότι έχει ξεκινήσει συγκέντρωση υπογραφών, με σκοπό τη σύγκλιση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, από το Δ.Σ. του συλλόγου μας, σύμφωνα με το 10ο Άρθρο του καταστατικού μας, με θέμα ημερησίας διάταξης την λήψη αποφάσεων από το σώμα σχετικά με την επικείμενη μεταστέγαση του σχολείου μας σε αίθουσες Προκάτ, και συγκεκριμένα, ως προς τον καταλληλότερο για τα παιδιά μας, χώρο εγκατάστασης τους, ως συνέχεια των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά την προηγούμενη Γενική Συνέλευση μας, που έλαβε χώρα στο ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ στις 15/2/2014.

Όποιος επιθυμεί να υπογράψει, μπορεί να απευθυνθεί στο γραφείο των καθηγητών του απογευματινού σχολείου μας, όπου έχουμε αφήσει τη σχετική κατάσταση. Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να καλείτε στο 6944-543800 κ. Γιακουμάτο.

Καλούμε όλους τους γονείς να υπογράψουν, προκειμένου να μας δοθεί η δυνατότητα, μέσα από τη διαδικασία της Γενικής μας Συνέλευσης, να συναποφασίσουμε τι θεωρούμε εμείς οι γονείς καλύτερο να επιδιώξουμε για τα παιδιά μας.

Ορισμένες από τις εναλλακτικές επιλογές είναι:

(α) η περιοχή του ΞΕΝΙΑ: Ακολουθούν δύο σημερινές φωτογραφίες. Στον χώρο αυτό, από όσα γνωρίζουμε, δεν υπάρχει πρόβλεψη καν για γήπεδο μπάσκετ λόγω τηςστενότητας του οικοπέδου.

xeniasxolio3
xeniasxolio
β) η περιοχή των ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις τις πόλης μας:

teisxolio2 teisxolio

Διεκδικούμε υπεύθυνα, μέσα από τα θεσμικά όργανα του Συλλόγου μας, το καλύτερο για τα παιδιά μας.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις