Παναγής Βλάχος: “Επιστολή στον Αλέξανδρο Σπυράτο-Δεν έχεις απογαλακτιστεί από την μητρική υπερπροστασία”

Ανοιχτή επιστολή προς Αλέξανδρο Σπυράτο, σύμβουλο Δημοτικής Ενότητας Ληξουρίου

Φίλτατε Αλέξανδρε,
Σχετικά με ορισμένα σημεία του ακατάσχετου παραλογισμού στην επιστολή σου, θα ήθελα να σου πω, ότι ειλικρινά σε κατανοώ, γιατί γνωρίζοντας σε προσωπικά, ξέρω ότι δυστυχώς δεν έχεις απογαλακτιστεί πλήρως από τη μητρική υπερπροστασία, με αποτέλεσμα να ζεις σε ένα φανταστικό, αλαζονικό κόσμο, σχετικά με την ιδέα που έχεις για την προσφορά σου στα Τοπικά-Πολιτικά δρώμενα, κάτι που έκανες άλλωστε και όταν ασχολιόσουν με τον αθλητισμό! Γι΄αυτό δεν θεωρώ ότι χρήζεις σοβαρής απάντησης εκ μέρους μου, ούτε τώρα αλλά ούτε και στο μέλλον. Θα ήθελα όμως να σου δώσω μια συμβουλή! Όταν ήμασταν μικροί, οι υπερπροστατευτικές μαμάδες μας, που νομίζουν ότι εμείς είμαστε και άλλος κανένας, μας διάβαζαν τα παραμύθια του Hans Cristian Andersen για νανούρισμα……. μέχρι εκεί καλά! Μεγαλώσαμε όμως και αν συνεχίζουμε να ακούμε αυτά τα παραμυθάκια, τότε αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε ουτοπικούς και ναρκισσιστικούς δρόμους.
Όσο…. για τη (μεγαααάλη) προσφορά σου στα τοπικά δρώμενα, ακόμα και πριν την στράτευσή σου, πραγματικά είναι ένα καλό ανέκδοτο εν όψει Καρναβαλιού!!!

ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις