Ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ προς στον Αντιδήμαρχο Ελειού-Πρόννων

Αγαπητέ Αντιδήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις ενέργειες που κάνατε προκειμένου να παραχωρηθεί στη Δημοτική Επιχείρηση ΄Υδρευσης – Αποχέτευσης Δήμου Κεφαλλονιάς, έκταση 150 τ.μ. από κάτοικο του Πόρου, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του.
Με την παραχώρηση αυτή, μας δώσατε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε ένα έργο που θα ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής «Κολοκάσι» Πόρου, και θα εξασφαλίσει την απρόσκοπτη υδροδότησή της.
Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς, σας εκφράζω την προσωπική μου ευγνωμοσύνη καθώς και των μελών του Δ.Σ., αφού με τις ενέργειές σας και την ευγενική χειρονομία του δωρητή, μας επιτρέψατε να επιλύσουμε ένα χρόνιο πρόβλημα και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της περιοχής.

Με εκτίμηση,

 Ο Πρόεδρος

Κουνάδης Σπυρίδων

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις