Βοήθεια στην Κεφαλονιά από την Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Το ποσό των 25.000 δολαρίων υπέρ της ανακούφισης των σεισμόπληκτων της Κεφαλονιάς πρόσφερε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Όπως γράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος απέστειλε στην Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας οικονομική βοήθεια της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ύψους 25 χιλιάδων δολαρίων, για την ενίσχυση των αναγκών των σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς.

 Όπως επισημαίνεται στην επιστολή του προς τον μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα, ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «το ποσόν αποτελεί προϊόν αγάπης των κοινοτήτων και ιδιωτών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής».

 Εξάλλου, ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος απέστειλε επιταγή 25 χιλιάδων δολαρίων, από το «Ταμείο Ανακουφίσεως για τους Κυπρίους» προς το Συμβούλιο Κοινοτικού Εθελοντισμού του ημικατεχόμενου δήμου του Αγίου Δομετίου στην Κύπρο, με σκοπό την ενίσχυση του εκεί Παιδοκομικού και Βρεφοκομικού Σταθμού, στον οποίο φοιτούν 80 παιδιά.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις