Συνέντευξη Τύπου για τις Συναυλίες στο BADMINTON, με τίτλο «Ένα τραγούδι για την Κεφαλονιά»

Με ξεχωριστή τιμή ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες του στο «ΒΗΜΑ FM 99.5» και στους Καλλιτέχνες, που συμμετέχουν, για την πρωτοβουλία της οργάνωσης δύο μεγάλων Συναυλιών στις 18 και 19 Μαρτίου 2014 στο θεατρικό πολυχώρο του Badminton για την στήριξη των Σεισμοπλήκτων της Κεφαλονιάς.
Τις Συναυλίες θα πλαισιώσουν εξαιρετικά διακεκριμένοι Καλλιτέχνες, όπως : Χάρις Αλεξίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Παντελή Θαλασσινός, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Σαββέρια Μαργιολά, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μανώλης Μητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρία Φαραντούρη, Μαριέττα Φαφούτη & Ραλλία Χρηστίδου, οι οποίοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς, ενώ την Καλλιτεχνική Διεύθυνση θα έχει ο κ. Θάνος Μικρούτσικος, την Ενορχήστρωση και την Διεύθυνση Ορχήστρας ο κ. Γιάννης Παπαζαχαριάκης και την παρουσίαση του Προγράμματος ο κ. Γιάννης Μπέζος.
Την Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σταθμού, στις 13.00 θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου για τις Συναυλίες, που θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος κ. Βασίλης Χιώτης και θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο κ. Γιάννης Ζουγανέλης και ο κ. Διονύσης Σαββόπουλος.
Τον Δήμο Κεφαλονιάς θα εκπροσωπήσει στην Συνέντευξη, ο Α/Δήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις