Δεν έχουν σταματημό οι πράξεις αλληλεγγύης από όλη την Ελλάδα

Οι πράξεις αλληλεγγύης για την πληγήσα, από τους δύο ισχυρούς σεισμούς περιοχή της Παλικής, από διάφορα μέρη της Ελλάδας συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά.

Σήμερα το πρωϊ το Δημαρχείο γέμισε με κόσμο, πρώτοι έφθασαν από τη Φιλανθρωπική Οργάνωση, “Lions”  και το Δήμο Κηφισιάς για να προσφέρουν την συμπαράστασή τους, κατόπιν έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου από τη Δημοτική Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση Σύρου, για τον τηλεμαραθώνιο που διοργάνωσε για την συγκέντρωση χρημάτων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων μεταξύ του Δημάρχου, Αλέξανδρου Παρίση και των εκπροσώπων της Δημοτικής Τηλεόρασης της Σύρου και του Δήμου Κηφισιάς, ο κ. Παρίσης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και την ικανοποίησή του για την πολύ σημαντική κίνηση στήριξης απέναντι στην Κεφαλονιά και τους Κεφαλονίτες, ενώ αμέσως μετά όλοι μαζί μετέβησαν στο Ληξούρι για να παραδώσουν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στους σεισμοπαθείς συμπατριώτες μας.

Το Δήμο Κηφισιάς εκπροσώπησε κλιμάκιο του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, με επικεφαλής την κα Εβελίνα Ζαφειροπούλου και με τη συνοδεία του Απόστολου Ποιμενίδη και του Γιώργου Τοπάλη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού, Ευάγγελος Κεκάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Ανουσάκης, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΠ, Διονύσης Κοκόσης, ο καθηγητής κ. Καρύδης και η κα Νικολαϊδου.

DSC_0039 DSC_0043 SONY DSC
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις