Ρωσέτος Λούζης: “Τι θα γίνει με τον γύρο του Κουτάβου”;

Για το θέμα αυτό πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί από τότε που έκλεισε η Γέφυρα τ’ Αργοστολιού. Πρέπει να γίνουν διαπλατύνσεις σε μερικά σημεία, κόψιμο επικίνδυνων δένδρων (κάποια είναι ήδη πεσμένα, απλά δεν έφθασαν μέχρι το οδόστρωμα!!), ρίξιμο επικίνδυνων βράχων (έχουν πέσει μερικοί μεσαίοι), ηλεκτροφωτισμός, κ.ά. 

Να θυμίσουμε ότι από αυτό τον δρόμο, τα 2 αυτά χιλιόμετρα, περνά το πιο μεγάλο ποσοστό της κίνησης του νησιού, χειμώνα – καλοκαίρι, που είναι μάλιστα πάρα πολύ αυξημένη. Προς Κεντρική και Βόρεια Κεφαλονιά, Παλλική, Νεκροταφεία Αργοστολίου, κ.ά. Ξέρουμε ότι αντικειμενικά δεν μπορεί να γίνει σαν τον αυτοκινητόδρομο της Κρανιάς , αλλά τουλάχιστον να είναι ασφαλής.
Αμέσως μετά τους σεισμούς είδαμε ένα συνεργείο που έλεγξε το κομμάτι αυτό, και μάλιστα σημάδεψε κάποια δένδρα, και αναθαρρήσαμε όλοι εμείς που περνάμε από εκεί καθημερινά και συχνά, αλλά από τότε τίποτε.
Στο μεταξύ οι μετασεισμοί συνεχίζονται, έχουμε και έντονες βροχοπτώσεις. Σύντομα θα αρχίσουν και οι δυνατοί ΒΑ άνεμοι, που χτυπούν δυνατά την περιοχή (ειδικά την άνοιξη).
Αλήθεια μήπως, ανάμεσα στα άλλα πολύ μεγάλα προβλήματα, που έχουμε λόγω των σεισμών και στο οδικό δίκτυο (Γύρος προς Παλλική, χωριά Παλλικής, Χάρακας), πρέπει τώρα να δώσουμε λύσεις και σε αυτό το σοβαρότατο θέμα, πριν έχουμε τίποτε κακό!!!

ΡΩΣΣΕΤΟΣ ΛΟΥΖΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις