Νέος μετεωρίτης έπεσε μεταξύ Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Κυλλήνης

Δυνατή ήταν η λάμψη στον ουρανό της Ηλείας το βράδυ του Σαββάτου, που τράβηξε την προσοχή πολλών κατοίκων γύρω στις 22:15 το βράδυ του Σαββάτου. Η κατεύθυνσή της λάμψης ήταν από τα νoτιοανατολικά προς τα βορειοδυτικά και τη θάλασσα του Ιονίου.

Ακόμα και οδηγοί προς στιγμήν έχασαν την προσοχή τους, όταν είδαν το ισχυρό φως να σχίζει τον ουρανό της Ηλείας. Πρόκειται για τη δεύτερη μαρτυρία μέσα σε λίγους μήνες για ένα τέτοιο περιστατικό, λίγο μετά τον μετεωρίτη που έγινε αντιληπτός σε πολλά σημεία της χώρας και εκτιμάται ότι κατέληξε στην περιοχή ανάμεσα στη Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά και στην Κυλλήνη.

Πηγή: Ζούγκλα

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις