Καρναβαλική διάθεση στον “Κύβο”

Με αποκριάτικη διάθεση υποδέχτηκε σήμερα το πρωί τα παιδιά η γνωστή ζωγράφος, Βερονίκη Δαμιανίδου, στο Βιβλιοπωλείο “Ο Κύβος”, για να ζωγραφίσουν και να διασκεδάσουν.

Η αίθουσα του βιβλιοπωλείου γέμισε από νωρίς με αγοράκια και κοριτσάκια, μασκαρεμένα με τη συνοδεία των γονέων τους, με την βοήθεια και την καθοδήγηση της κας Δαμιανίδου, έφτιαξαν μάσκες και αξεσουάρ από χαρτί και άλλα υλικά για να τα φορέσουν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Βρεθήκαμε και εμείς εκεί για να παρακολουθήσουμε και να διασκεδάσουμε μαζί τους, γιατί μην ξεχνάτε ότι το γέλιο είναι μεταδοτικό και όταν γελάμε απομακρύνεται ο φόβος και η ανησυχία που υπάρχει τις τελευταίες μέρες στην σκέψη όλων μας, μικρών και μεγάλων.

Καλή Αποκριά και καλό Καρναβάλι!

S S S
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις