Ανακοίνωση του Δήμου σχετικά με τα σχολεία

1. Τα Νηπιαγωγεία 1ο και 2ο Ληξουρίου δεν θα λειτουργήσουν και θα παραταθεί η αναστολή λειτουργίας τους μέχρι της περαίωσης των απαιτούμενων εργασιών αποκατάστασης.
2. Το Νηπιαγωγείο Κεραμειών θα λειτουργήσει κανονικά από Δευτέρα 24/2/2014.
3. Για τα τμήματα του ολοήμερου 2ου Νηπιαγωγείου Αργοστολίου, θα παραταθεί η αναστολή λειτουργίας τους μέχρι την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους.
4. Τη λειτουργία του ΓΕΛ Ληξουρίου από τη Δευτέρα 24-2-2014 έως και την Παρασκευή 28-2-2014, στο χώρο που στεγαζόταν το ΕΠΑΛ Ληξουρίου, σε πρωινό ωράριο.
5. Την αναστολή της λειτουργίας του Γυμνασίου Ληξουρίου από τη Δευτέρα 24-2-2014 έως και την Παρασκευή 28-2-2014, διότι η λειτουργία του καθίσταται προβληματική σε ωράριο απογευματινής ζώνης.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις