Η Φιλαρμονική Ληξουρίου διαψεύδει φήμες για επικείμενη συναυλία στο Ακροπόλ

Με αφορμή δημοσίευμα που θέλει τη Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου να δίνει συναυλία στις 10 Μαρτίου του 2014 στην Αθήνα στο θέατρο Ακροπόλ, σε μια πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακής Αδελφότητας, σας κάνουμε γνωστό ότι λόγο του σεισμού η Φιλαρμονική δε δύναται να παραστεί σε καμία συναυλία εκτός Ληξουρίου, πόσο μάλλον στην Αθήνα.

Επιπλέον για οποιαδήποτε συναυλία απαιτείται έγγραφη πρόσκληση και ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλαρμονικής το οποίο δε μπορεί να υποκαθιστά κανείς . Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου περνάει δύσκολες στιγμές και φυσικά η βοήθεια που μπορεί να της δώσει οποιοσδήποτε για να σταθεί ξανά στα πόδια της είναι ευπρόσδεκτη! Από το 1836 η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου παράγει πολιτισμικό και πολιτιστικό έργο στους κατοίκους του Ληξουρίου ΔΩΡΕΑΝ. Καλό θα ειναι λοιπόν να καταλαβαίνουμε οτι η Φιλαρμονικη ειναι ένα ζωντανό σωματειο αυτοδιοίκητο που απλά παράγει παιδεία και πολιτισμό για το Ληξουρι. Οποίος το καταλαβαίνει, το νιώθει, μπορει και θέλει να βοηθήσει αυτή τη δύσκολη ώρα το κάνει με πράξεις και όχι με λόγια μεγάλα !!

Εκ του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις