Ευχαριστήριο στην εταιρεία ΑΝΕΚ για την προσφορά του “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία ΑΝΕΚ που για τόσο μεγάλο διάστημα διαθέτει για τους σεισμόπληκτους του νησιού μας δωρεάν το πλοίο της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ». Πρόκειται για μία μεγαλειώδη πράξη ανθρωπισμού και αλληλεγγύης που τιμά την συγκεκριμένη εταιρία και που οι Κεφαλλήνες δεν πρόκειται να ξεχάσουμε. Από την θεσμική θέση που κατέχω νιώθω την ανάγκη να γνωστοποιήσω αυτή την μεγάλη προσφορά και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τόσο αξιέπαινη στάση της ΑΝΕΚ.
Επίσης θέλω παράλληλα να ευχαριστήσω δημόσια και τον Καπετάνιο και όλο το πλήρωμα του «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ» για την άψογη συμπεριφορά τους και το τεράστιο έργο που έχουν επιτελέσει με άριστο τρόπο.

Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς

Αλέξανδρος Παρίσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις