Ευσεβείς πόθοι τα σενάρια περί διάσπασης του Δήμου

Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν στο νησί πολλά σενάρια περί σπάσιμο του Δήμου σε τρεις και μάλιστα με εντολή Σαμαρά, σε αυτά εμείς απαντάμε ότι η Κεφαλονιά θα παραμείνει ένας Δήμος και όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ευσεβείς πόθοι, για κάποιους που ονειρεύονται καρέκλες και πόστα.

Τα σενάρια λοιπόν που διαχέονται από εδώ και από εκεί, μέσα στα αρμόδια Υπουργεία προκαλούν μόνο γέλια, το Portoni.gr είναι σε θέση να γνωρίζει την πραγματική θέση του Υπουργείου Εσωτερικών και είναι σαφές ότι οι θεωρίες περί διάλυσης του Δήμου Κεφαλονιάς υπάρχουν μόνο στην ζωηρή φαντασία κάποιων. Άλλωστε θα ήταν ανακόλουθο για την Κυβέρνηση Σαμαρά, της οποίας προτεραιότητά είναι το νοικοκύρεμα της χώρας, να γυρίσει για την Κεφαλονιά τους δείχτες του ρολογιού πίσω και να την ξαναχωρίσει σε τιμάρια για κομματικούς φεουδάρχες.

Εμείς γράφουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα ήθελαν κάποιοι να είναι, ο χρόνος άλλωστε θα δείξει.

 

 

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις