Επιστροφή Κεφαλληνιακού Α.Ο 2013 στις Προπονήσεις

Ο Κεφαλληνιακός Αθλητικός Όμιλος 2013 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, μετά την αδειοδότηση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης» από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου, την επιστροφή όλων των τμημάτων του, αγωνιστικών και ακαδημιών, στο Αργοστόλι, στις προπονήσεις από αύριο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.
Στη Σάμη θα ξεκινήσουν όταν μας δοθούν οι διαβεβαιώσεις ότι το κλειστό γυμναστήριο είναι απολύτως κατάλληλο για χρήση.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ώρες των προπονήσεων μας είναι Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 15.00 – 16.30 και Σάββατο 09.00 – 10.00.
Σας περιμένουμε να σας δούμε όλους στο γήπεδο και ελπίζουμε να μην ξαναδιακοπούν οι προπονήσεις μας. Το μπάσκετ ήταν και θα είναι εδώ. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Εκ Δ.Σ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις