Το Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου θα διαθέσει πετρέλαιο για τα σχολεία του Ληξουρίου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, μετά τη διάθεση 3 τόνων ποσίμου ύδατος για τους σεισμόπληκτους κατοίκους της Κεφαλληνίας, επανήλθε και αποφάσισε τη διάθεση πετρελαίου για την εξ ολοκλήρου κάλυψη των αναγκών θέρμανσης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ληξουρίου (1.500 lt) του 2ου Νηπιαγωγείου Ληξουρίου (1.500 lt ) και του ΕΠΑΛ Ληξουρίου(796 lt).
Πρόκειται για μια ακόμα εκδήλωση αγάπης και μέριμνας του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου προς τον πολύπαθο λαό της Κεφαλληνίας και, ιδιαίτερα, προς τους μαθητές των Σχολείων, των οποίων η επαναλειτουργία επίκειται.

Εκ της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής
Ιερά Νήσος Τῆνος, 20 Φεβρουαρίου 2014
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις