Σκόρπισαν χαρά στα παιδιά οι παίχτες του Ολυμπιακού

Πανδαιμόνιο έγινε κατά την άφιξη της αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Κεφαλονιά, δεκάδες οπαδοί της ομάδας είχαν μαζευτεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα στα μέλη της ΠΑΕ ήταν και οι παλιές δόξες του Θρύλου, όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο συμπατριώτης μας Γρηγόρης Γεωργάτος, μαζί τους ήταν και ο Μιγκέλ Τόρες και οι τρεις ήρθαν για να μοιράσουν πλούσια δώρα στα παιδιά και να σκορπίσουν λίγη χαρά.

Αμέσως μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο του περίμενε λεωφορείο για να τους μεταφέρει στο Αργοστόλι και μετά στο Ληξούρι, στο Αργοστόλι έκαναν μία στάση στο Δημαρχείο για μία σύντομη συνομιλία με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, που τους υποδέχτηκε αυτοπροσώπως στο αεροδρόμιο, και για τις απαραίτητες φωτογραφίες. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και από εκεί μπήκαν στο φέρι για το Ληξούρι.  Κατά τη διάρκεια της διαδρομής όλοι εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την ομορφιά του νησιού μας. Στο Ληξούρι τους περίμενε θερμή υποδοχή από οπαδούς και φίλους της ομάδας, με συνθήματα και χειροκροτήματα.

Ανέβηκαν στο λεωφορείο και κατευθύνθηκαν προς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ληξουρίου όπου τους περίμεναν με ανυπομονησία οι μικροί φίλοι της ομάδας για να πάρουν τα δώρα, να φωτογραφηθούν μαζί τους, αλλά και για τα απαραίτητα αυτόγραφα. Χαμός επικράτησε όπως ήταν φυσικό με το που πάρκαρε το λεωφορείο και άρχισαν να βγαίνουν από μέσα ένας ένας οι διάσημοι παίχτες, τα παιδάκια ενθουσιασμένα έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν και να τους χαιρετήσουν.

Για πάνω από μία ώρα οι παίχτες του Ολυμπιακού υπέγραφαν αυτόγραφα και έβγαζαν φωτογραφίες με τους μαθητές, που δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους και τη χαρά τους που γνώριζαν από κοντά τα ινδάλματά τους. Οι παίχτες και οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε δηλώσεις για τον λόγο της επίσκεψή τους στο νησί μας. Ο Κριστιάν Καρεμπέ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι, ο λόγος επίσκεψής τους ήταν  για να δώσουν λίγη χαρά στα παιδιά που ταλαιπωρήθηκαν από το σεισμό και να τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν το φόβο και την αγωνία τους.

Δεν επισκέφθηκαν όμως μόνο το 1ο Δημοτικό Σχολείο στο Ληξούρι αλλά πήγαν και στο 2ο Λύκειο που στεγάζεται στο Ξενία όπου εκεί τους περίμεναν οι μαθητές για να τους αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Οι διάσημοι παίχτες μοίρασαν δώρα στα παιδιά και αμέσως μετά οι εκπρόσωποι του τοπικού Συλλόγου του Ολυμπιακού έδωσαν στον κάθε ένα παίχτη από μία εικόνα με τον Άγιο Γεράσιμο. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης έδωσε στους επίσημους προσκεκλημένους από μία αναμνηστική πλακέτα.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις