Ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων: “Η Περιφέρεια δεν ανήκει προσωπικά σε κανέναν”

Aργοστόλι 18/02/2014
Προς Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Τμήμα Οικονομικής Υπηρεσίας
Αίτηση- Αναφορά

Σας Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για ποιο λόγο δεν ακολουθήσατε τη νομότυπη διαδικασία μίσθωσης λεωφορείων με πρόσκληση και κατάθεση προσφορών, αλλά μισθώσατε με απευθείας ανάθεση λεωφορεία της ΚΤΕΛ Α.Ε με την υπ’ αριθμ 12227/2904 6/02/2014 απόφασή σας που αφορά τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού (λόγω σεισμού) και ειδικά των κατοίκων της Παλλικής (μεταφορά προσώπων, κουβερτών και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης), αγνοώντας τους υπόλοιπους επαγγελματίες της Κεφαλονιάς.
Εάν κρίνετε εσείς ως υπηρεσία ότι έγινε λόγω έκτακτης ανάγκης, γιατί δεν ακολουθήσατε την νόμιμη διαδικασία τις επόμενες μέρες όπως άλλωστε προβήκατε μεταγενέστερα και με τα ταξί όπου και επωφελήθηκε το Ελληνικό Δημόσιο 16,00 ευρώ την ώρα!!!
Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι ανάγκες στο νησί έχουν όλοι οι επαγγελματίες ειδικά αυτοί που απασχολούνται μόνο εποχιακά και όχι ολοχρονικά και εσείς αντί να τους υποστηρίξετε για άλλη μια φορά συνεργάζεστε αποκλειστικά με το ΚΤΕΛ Α.Ε.
Η Περιφέρεια δεν ανήκει προσωπικά σε κανέναν και γι ‘αυτό όσοι Αιρετοί και υπάλληλοι ασχολούνται με τη διαδικασία της δημόσιας δαπάνης πρέπει να τηρούν και να ακολουθούν τις νομότυπες διαδικασίες ως ο Νόμος ορίζει, έχοντας υπόψη ότι όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα!!!
Περιμένουμε άμεσα την απάντησή σας – ενέργειες σας λόγω έννομου συμφέροντος και επιφυλασσόμαστε για τα δικαιώματά μας.

Με εκτίμηση

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ
ΜΙΝΕΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
ΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΛ 26710-26610
ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΦΜ 998595417 ΔΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΡΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
AGELOS TRAVEL(AΝΔΡΕΑΤΟΣ Γ-ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ ΣΤΕΦ.)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις