Επιστολή Δημάρχου Κεφαλονιάς Α. Παρίση προς Πρόεδρο ΠΑΕ Ολυμπιακός Β. Μαρινάκη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Α. ΠΑΡΙΣΗ
ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. Μαρινάκη, απέστειλε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς, απαντώντας και σε σχετική επιστολή του Προέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την οποία γνωστοποιεί και επισήμως την δωρεά των 500.000 ευρώ προκειμένου να γίνουν επισκευές σε σχολεία του νησιού μας που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς, ευχαριστεί τον Β. Μαρινάκη και την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την γενναία αυτή δωρεά, ενώ τονίζει ότι σκοπεύει να καταθέσει πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο να ονομαστεί «ΠΤΕΡΥΓΑ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ» ή «ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» μία από τις σχολικές πτέρυγες που πρόκειται στο άμεσο μέλλον να επισκευασθούν.
Αναλυτικά επισυνάπτονται και οι δύο επιστολές:

Αγαπητέ Β. Μαρινάκη,
Πάντα με τιμούσε η φιλία με τον αείμνηστο πατέρα σου και πάντα πίστευα ότι εσύ θα είσαι ένας άξιος συνεχιστής της μεγάλης ιστορικής του πορείας που τον κατέγραψε στη λίστα των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Σήμερα με την πράξη σου αυτή αποδεικνύεις όλα όσα πίστευα εγώ, αλλά και μαζί με μένα πιστεύω η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Εκπροσωπώντας ολόκληρο τον λαό της Κεφαλλονιάς σου εκφράζω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και μαζί με αυτό θέλω να γνωρίζεις ότι, η Κεφαλονίτικη φυλή δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτή την ενέργειά σου και θα παραμείνει για πάντα βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μας.
Οι Κεφαλονίτες ξέρουν να τιμούν και έχουν μάθει να αναγνωρίζουν όλους όσοι στις δύσκολες στιγμές στέκονται δίπλα τους και αλληλέγγυοι μαζί τους.
Αγαπητέ Βαγγέλη,
Μόλις τα πράγματα ομαλοποιηθούν, θα είναι τιμή μου να προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο του νησιού μας να αποφασίσει σε μία από τις επισκευασθείσες πτέρυγες των σχολείων μας να της δοθεί το όνομα «ΠΤΕΡΥΓΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ» είτε «ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και να σε καλέσουμε εδώ να την εγκαινιάσουμε μαζί.
Άπειρα ευχαριστώ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ.

Με τιμή,

Αλέξανδρος Παρίσης
Δήμαρχος Κεφαλλονιάς

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις