Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στο Google Developers Group Thessaloniki”

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, από 20 έως 21 Φεβρουαρίου 2014, θα αναπτυχθεί με τη συμμετοχή Διεθνών Εταιρειών και Ομιλητών από τον παγκόσμιο κόσμο της Τεχνολογίας, η Ειδική Εκδήλωση “Developer Days”, με στόχο να ενισχύσει τη συνεργασία Προγραμματιστών και Επιχειρήσεων.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Εκδήλωσης αποφάσισε τη συμβολική ηθική και υλική στήριξη του Δήμου της Κεφαλονιάς, μετά τους πρόσφατους Σεισμούς της 26ης Ιανουαρίου και 3ης Φεβρουαρίου 2014, με την παραχώρηση ξεχωριστού χώρου / booth για την προβολή και υποστήριξη του Νησιού.
Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρος Παρίσης εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του για την ευαισθησία της στήριξης στους Οργανωτές και τα Μέλη της Google Developers Group και θα εκπροσωπηθεί στην Εκδήλωση από τον Α/Δήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού κ.Ευάγγελο Κεκάτο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις