Προσφορά αλληλεγγύης από το Δήμο Κορυδαλλού

Παρόλο που έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τους δύο ισχυρούς σεισμούς που έπληξαν το νησί μας και ιδιαίτερα την περιοχή της Παλικής με τις γνωστές πλέον σε όλους συνέπειες, οι πράξεις αλληλεγγύης και συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά, πράγμα που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Σήμερα το πρωί μέλη από το Δήμο Κορυδαλλού και συγκεκριμένα η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Δημιουργικής Απασχόλησης Ενηλίκων (ΕΔΑΚΕ), Μαρία Διακάτου, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση, για να δείξουν την αμέριστη συμπαράστασή τους  και έμπρακτα την στήριξή τους προς την Κεφαλονιά με την παρουσία της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων Κορυδαλλού, να είναι έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της όπου χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Παρίσης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Ανουσάκης, που παραβρέθηκε στη συνάντηση, ευχαρίστησαν από κοινού το Δήμο Κορυδαλλού και την Εθελοντική Ομάδα για την προσφορά της και την στήριξή της προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας. Συναντήθηκαν και με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΠ, Διονύση Κοκόση, όπου είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του πριν αναχωρήσουν για το Ληξούρι.

Ευχαριστούμε και εμείς από τη μεριά το Δήμο Κορυδαλλού για την προσφορά τους και την στήριξή τους αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει το νησί μας.

S S S S

S
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις