Προσφορά αλληλεγγύης από το Δήμο Δωρίδος

Τον Δήμαρχο Κεφαλλονιάς Αλέξανδρο Παρίση επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Δωρίδος και του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδος αποτελούμενη από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καραχάλιο, τον ιερέα Χρύσανθο Καρατζαφέρη, τον δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Υφαντή, τον Πρόεδρο δημοτικής κοινότητας Χαράλαμπο Πέτρου, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδος Αριστομένη Χάρο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Οικοδόμων Γιώργο Παπαδογιώργο καθώς και εκπρόσωπος της Ένωσης εργ. Καταναλωτών Ελλάδος παράρτημα Ναυπακτίας.
Προηγουμένως είχαν επισκεφθεί την πληγείσα από τους πρόσφατους σεισμούς περιοχή της Παλικής μεταφέροντας βοήθεια για τους κατοίκους.
Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς εξέφρασε, εκ μέρους όλων των Κεφαλλονιτών, τις θερμές ευχαριστίες του για αυτή την ευγενική προσφορά.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς
Αλέξανδρος Παρίσης

doris
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις