Ο ΑΣΚ ενημερώνει για το νέο ξαφνικό κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων

Αρκετά αθλητικά σωματεία μεταξύ των οποίων και ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για το νέο ξαφνικό κλείσιμο όλων των αθλητικών χώρων της Κεφαλονιάς.

Υπήρξε συνάντηση – χρονικά – με τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη, τον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήρη Κουρή.

Ο κ. Κουρής, επειδή το πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκύψει από την περιφέρεια, δεσμεύτηκε να βρεθεί άμεσα λύση και πιθανότατα αύριο, θα έχει λυθεί το σημαντικό αυτό ζήτημα.

Ο ΑΣΚ παρακολουθεί στενά το θέμα και θα ενημερώσει για την όποια εξέλιξη υπάρξει, διότι πέραν των τμημάτων υποδομής έχει και αγωνιστικά τμήματα τα οποία συμμετέχουν σε πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΗ, γεγονός που κάνει επείγουσα την επίλυση του θέματος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις