Διευκρινίσεις για αποφυγή κάθε παρεξήγησης

Σχετικά με άρθρο μου όπου και σχολίασα γραφόμενα του κ. Φόρτε που αναφερόταν για τα ξεχασμένα χωριά της Θηνιάς, θα ήθελα να προβώ στις παρακάτω διευκρινήσεις για την αποφυγή κάθε παρεξήγησης.

Καταρχάς καμία εμπάθεια δεν έχω σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Φόρτε. Η κίνηση ήταν αυτόνομη, με προσωπική μου βούληση, να θίξω πολιτικές διαφωνίες. Εξάλλου η ελευθερία της σκέψης, της έκφρασης και του λόγου είναι αναπόσπαστο δικαίωμα κάθε πολίτη, συνεπώς η κριτική θετική ή αρνητική πρέπει να είναι καλοδεχούμενη. Κάθε άλλος συνειρμός είναι άστοχος.

Σχετικά με την αναφορά μου για την απουσία του κ. Φόρτε στις Βρυξέλλες, θα ήθελα να επισημάνω ότι είχα παντελή άγνοια για τους λόγους του ταξιδιού του εκεί, και καμία άλλη σκοπιμότητα δεν είχα, αν ο κ. Φόρτε το εισέπραξε διαφορετικά, ζητάω ειλικρινά συγνώμη.

Εύχομαι στον κ. Φόρτε κάθε πολιτική επιτυχία και καλή δύναμη!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις