Ήρθαν τα δώρα που θα μοιράσει ο Καρεμπέ

Έφτασαν τα δώρα που θα μοιράσει ο Ολυμπιακός αύριο το πρωϊ σε Ληξούρι και Αργοστόλι στα παιδιά που πλήγηκαν από τους σεισμούς, σαν ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Αύριο καταφθάνει και ο Κριστιάν Καρεμπέ μαζί με τα μέλη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αμέσως θα επισκεφθούν το Δημαρχείο όπου θα έχουν συνομιλία με τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και μετά θα αναχωρήσουν για το Ληξούρι όπου θα επισκεφθούν το 10 και το 2ο σχολείο Ληξουρίου για να μοιράσουν δώρα στα παιδιά.

Στη συνέχεια θα επιστρέψουν και να επισκεφθούν το Ξενία για να γνωρίσουν τους μαθητές που φοιτούν εκεί και να δώσουν και σε αυτούς δώρα προσφορά της μεγάλης ΠΑΕ. Μέσα στις τσάντες υπήρχαν ρούχα και καπέλα του Ολυμπιακού, μπάλες ποδοσφαίρου αλλά και εισιτήρια διαρκείας.

olybiakos3 kapela olybiakos
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις