Ξεκίνησε η Χορωδία Αργοστολίου

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ( ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ )

Ξεκίνησαν κανονικά οι δοκιμές όλων των τμημάτων του συλλόγου της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου, στην Λέσχη μας, στις κανονικές μέρες και ώρες.
Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας και την δημιουργία στον πολιτισμό μας.
Όλο αυτό το διάστημα, συγκινητικά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης που έρχονται από άλλες χορωδίες και συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, που εκφράζουν την διαθεσιμότητα τους για συναυλίες στήριξης στην Κεφαλονιά.
Πολύ συγκινητική είναι η προσφορά των πολιτιστικών συλλόγων της Ηλείας, που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, σε ανταπόδοση της βοήθειας που πρόσφεραν οι Κεφαλονίτικοι σύλλογοι, από την εκδήλωση που διοργάνωσε η Χορωδία μας, την εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στην περιοχή τους.
Τους ευχαριστούμε όλους και με πείσμα θα συνεχίσουμε στον δρόμο που χαράξαμε.

Ρωσσέτος Λούζης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις